spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Casanova

Enkle men dejlige lejligheder midt i Nerja

Apartamentos Casanova er vores virkelig god budget indstilling.

Det er simpelt og gode lejligheder, men de har en spansk standard og indretning, der har et par år gammel. Det er centralt beliggende og tæt på vores Hotel San Miguel, men ikke tilhører vores egne lejligheder. Det er placeret på en travl gade i orden, men er trukket tilbage fra gaden, der fjerner en masse trafik støj og giver et luftigt indtryk. Der er lejligheder med både balkon og privat terrasse, og der er gode soveværelser, stue med opholdsområde og køkken helt OK. Der er gratis wifi i området modtagelse, hvor der er sofaer. Der er også et bibliotek / tv-stue og i værelser, så der er et tv med internationale kanaler, men ingen svensk. Der er også AC / varme, hvilket er vigtigt. Ikke at det får så koldt, men ingen varme, så det vil være let ret i lejligheden om vinteren.

På taget er en stor tagterrasse med liggestole og bruser, men ingen pool.
  Det er ikke meget lun, men her har du en fantastisk udsigt over både bjerge og havet og solbade og slappe af. Lejligheden bygning har ingen elevator.

Du har måske rengøres og ark og håndklæder skiftes en gang om ugen, der er ren hotel service. Elisabeth og Sergio er en populær værter, der tager sig af dig.

Se galleri af lejlighedshus Casanova


Se, hvor Casanova og vores andre lejligheder beliggende

 

 


Se hvad der er ledig

Indcheckning:
Udflyning:

Faciliteter /service

icon Solterrasse
icon Wifi
icon Aircon
icon Centralt

Billed galleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap