spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow
 

Hotel San Miguel

Hotel lejligheden på San Miguel

Velkommen til lejligheden på Hostal San Miguel

Dejlig lejlighed ligger i centrum af byen med privat terrasse, wifi, AC og hotel service

Her kombinerer du det bedste fra flere verdener. Dels så du får en lejlighed med kombineret køkken og stue, soveværelse (dobbeltseng) og badeværelse. Lejligheden er udstyret med to kogeplader, køleskab, vask, mikroovn og vaskemaskine. Derudover har du en fantastisk terrasse på 40 kvadrat  meter med liggestole og opholdsområde under baldakinen. Lejligheden udlejes på ugebasis (valgfrit dage, men mindre end 7). Prisen er mellem 55 til 75 / nat (kun ca. 10 Euro dyrere / nat end en tredobbelt værelse), og så vil du have to værelser, køkken og stor terrasse. Det er sandt, at opredde en ekstra seng om aftenen, og så kan du være fire personer til den uovertrufne økonomi, men  vi anbefaler  tre personer.

Hotellägenheten

Inne i hotellägenheten till San Miguel

 

Lejligheden giver dig mulighed for at være helt privat, self-catering, mens du har adgang til tjenesten og hotellets bar og pool. I modsætning til almindelige lejligheder, den rengøres  hver uge. Der er, selvfølgelig, AC / varme i lejligheden, som du virkelig bør tjekke ud er før du bestiller overalt. Derudover er hotellet midt i byen med alle udvalg af restauranter modsætning til de fleste lejligheder som er beliggende i udkanten af ​​byen. På trods af sin centrale beliggenhed  ligger den mod en lille rolig sidegade.

  Som vores gæst, har du SVT Europa, gratis internet kiosk, gratis telefon til fastnet i Sverige, gratis trådløst bredbånd og mulighed for at spise morgenmad på hotellet.

Privat terrass

Den tillhörande privata terrassen till hotellägenheten

 

Det finns också möjlighet att hyra lägenheten till ett reducerat pris under vintermånaderna.
Passar just den här lägenheten er inte så har vi ett helt hus med 11 sprillans nybyggda lägenheter bara fem minuters promenad från hotellet. Garage, hiss och stor takterrass med pool kombinerat med moderna lägenheter med kyl, frys, micro, tvättmaskin, diskmaskin och beläget på lugn sidogata centralt i Nerja innebär att ni inte hittar något motsvarande i Nerja.

Det er også muligt at leje lejligheden til en reduceret pris i vinter månederne. 


Hvis ikke du vil have denne lejlighed kan  har vi et helt hus med 11 helt nye lejligheder bare fem minutters gang fra hotellet. Underjordisk parkering, elevator og stor tagterrasse med pool, kombineret med moderne lejligheder med køleskab, fryser, mikroovn, vaskemaskine, opvaskemaskine og beliggende på rolig sidegade i centrum af Nerja betyder, at du ikke vil finde noget lignende i Nerja.

  Læs mere om lejlighederne.  Velkommen til undersøgelser eller book online.

Se billeder af lejligheden her

 Læs Mere om de Lejlighederne.


 
 Velkommen til at booke online er lave en forespørgsel  book online.

Se billeder på Lejligheden her

Se en lille film om lejligheden her

 

Se hvad der er ledig

Indcheckning:
Udflyning:

Faciliteter /service

icon Aircon
icon Køkken
icon Dobbelt seng
icon Eget bad
icon Hårtørrer
icon Skabe

Billed galleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap