Resor, flyg, hotell, lägenheter och utflykter - Nerja - BokaNerja

spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
"Dit bedste ophold og service i Nerja"
shadow

Velkommen til os på BokaNerja - i Nerja. Vi tager os af dig, så du føler dig tryg!

Vi har dejlige nye lejligheder og hotel centralt beliggende i Nerja og vi yder god service og har mange aktiviteter over hele året, vi arrangere korte ture men også langtidsrejser hernede, 
 

  Her kan du booke direkte uden mellemled. Vi har lejet hele bygninger således vi råder selv over alle lejligheder og til Danmarks Bedste priser.

Vi kan arrangere fly og afhentning til og fra lufthavn.

Langtidsrejser - Kortidsrejser

Events - Kurser

Henvendelse kan ske direkte til Thomas Vester Madsbjerg som er lande ansvarlig for Danmark.

Thomas@booknerja.dk mobil 40792984 åben for opkald også om aftenen

 

Nerjaer den absolutte perle langs den spanske kyst.
Der er mange grunde til at vælge Nerja:

  • KLIMA Denne del af Costa del Sol / Costa Tropical er mikro-klimatisk begunstigede og statistisk har Nerja blandt Europas bedste klimaer også i vintertiden. Med omkring godt 300 solskinsdage eller 3000 solskinstimer om året. Det samme gælder ikke malaga, Som kun er omkring 60 km fra her, de har en lavere gennemsnitlig temperaturer og mere regn.
  • SIKKERHED Nerja er en ægte lille andalusiske by ved havet. Der er ingen andre steder vi fundet, hvor de formået at holde det på samme måde. Glem stressende og overudnyttede resorts. Nerja er en lille og smuk by med snoede gader, hvidkalkede huse, blomster og små veje i hele den indre by. Der er mange gode restauranter i Nerja og folk er meget venlige, afslappet og imødekommende. Kriminaliteten er lav, og du kan føle dig sikker overalt. Det er derfor let at leve og trives her. Mange forelsker sig i Nerja og vende tilbage til os igen og igen.
  • NATUREN Omkring Nerja er en utrolig smuk. naturen har med sine dramatiske bjerge, hvis foden skære helt ned til vandet. Bjergene omkring byen bidrager til det fremragende klima. Kysten er en række små bugter med beskyttede sandstrande mellem 150-700mtr. og strandene i Nerja er ikke domineret af store hoteller og natklubber, men du kan finde din egen strand.
  • AKTIVITETER Der er store muligheder for forskellige aktiviteter i og omkring Nerja. Både i bjergene og i vandet, så der er aktiviteter, der opfylder alle krav. I bakkerne omkring byen er der mange vandrestier og ridestier og i havet er der fremragende snorkling og dykning muligheder.
  • STEDER Nerja er ideel til en række udflugter. I de umiddelbare omgivelser er både de største huler og Frigiliana, bjerglandsbyen der fik bevis som Spaniens smukkeste landsby. Du kan nemt komme til Gibraltar og jet-set steder som Puerto Banus, samt golfbaner vest for Malaga. Også inde i landet er der steder som Cordoba og Sevilla, det er nemt at tage til Alpujarras og Granada og Alhambra mod øst. Alhambra, den mauriske sultanens palads.  Vi arrangerer ofte ture dertil og til andre attraktioner i og omkring Andalusien.
  • OM OS Vi har Været i Nerja siden 2004 med vores virksomhed BokaNerja og Nerja Adventures. Vi tilbyder moderne indkvartering på både hotel og lejligheder, og vi stræber efter at give dig den bedst mulige service. Vi har nybyggede ejendomme centralt med gratis wifi, og tagterrasser med pool. BokaNerja.dk betyder vi leverer din rejse meget indviduel enten kun med lejligheder/hoteler eller en færdig pak med fly´og transport fra og til lufthavnen i Malga   Velkommen!
  • KURSER vi har en veletableret organisation, hvor vi modtager et stort antal kursister, konferencer, sportshold og skoleklasser hvert år. Så skal i holde et kursus eller event for jeres medarbejder kan vi håndterer grupper op til 200 personer.
  • SAMARBEJDE vi har i mange år været partner i SPFi Sverige, hvor vi har sendt manger ned i varmen i den kolde tid og nu vil vi overfører dette til vores afdeling i Danmark . Vi har også udviklet et partnerskab med det medicinske center Clinica Rincon for alle kan føle sig sikker på, at hvis det er nødvendigt kan man få hurtig og højt kvalificeret lægehjælp.
  • Velkomme til Nerja
  • Nerja, det bedste af verdener,  Nerja Nerja Nerja Nerja

 


BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap